Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2013

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2008, Ουλμ Γερμανία

Μετά από ένα πολύ καλό Πανεϋρωπαϊκό Πρωτάθλημα, επιστρέψαμε στην Ελλάδα, με ακόμα περισσότερη αυτοπεποιήθηση και θέληση για το "κάτι παραπάνω". Έτσι, χωρίς να χάνουμε καθόλου χρόνο, επιστρέψαμε στις προπονήσεις. 
Με κάποιες αλλαγές στις συστάσεις των ομάδων, καθώς κάποιες ανέβηκαν σε μεγαλύτερη κατηγορία, και καινούρια μέλη, ήρθαν και συμπλήρωσαν την κάθε κατηγορία.
Πλέον, όλα ήταν διαφορετικά. Είχαμε ήδη συμμετάσχει σε δύο διεθνής αγώνες, είχαμε ήδη εμπειρία, ξέραμε στο περίπου τι μας περίμενε, τι δυσκολίες θα συναντούσαμε, αλλά φυσικά και με ένα παραπάνω άγχος καθώς θα συμμετάσχαμε στο πρώτο μας Παγκόσμιο Πρωτάθλημα!!
Πέρναγε ο καιρός, αρχικά μας φαινόταν σαν αιώνας...αντιμετωπίσαμε αρκετές δυσκολίες, άλλες που ήταν μες το πρόγραμμα, ενώ άλλες που μας έβγαζαν εκτός προγράμματος κατά καιρούς (τραυματισμοί κατά κύριο λόγο).... και χωρίς να το καταλάβουμε, έφτασε η ημέρα της αναχώρησης...
Ετοιμασίες, άγχος..αλλά και ενθουσιασμός για τον αγώνα που ακολουθούσε, ήταν τα βασικά συναισθήματα που επικρατούσαν στην ομάδα...

ΟΥΛΜ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Μετά από ένα αρκετά κουραστικό ταξίδι αρκετών ωρών, επιτέλους φτάσαμε...Γερμανία και συγκεκριμένα, στην πόλη Ουλμ. Ακολούθησε ξεκούραση, καθώς την επόμενη ημέρα, ξεκινούσαμε δυναμικά τις προπονήσεις!!
Οι προπονήσεις πήγαν αρκετά καλά, δυσκολευτήκαμε λίγο στην αρχή, μέχρι να συνηθίσουμε το χώρο, το ταπί....όμως, προσαρμοστήκαμε αρκετά γρήγορα, και όλα άρχισαν να πηγαίνουν όπως όλοι θα θέλαμε. Είχαμε και ελεύθερο χρόνο, προλάβαμε να δούμε και λίγο την πόλη, να ξεσκάσουμε λίγο, να ξεφύγει λίγο το μυαλό μας από το άγχος του αγώνα...και έτσι, πέρασαν οι ημέρες και έφτασαν οι μέρες των αγώνων.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Πρώτη μέρα αγώνα, με τις κορασίδες μας και τις νεάνιδες να ανοίγουν τον αγώνα (κυριολεκτικά, το τρίο των νεανίδων ήταν η πρώτη πρώτη εμφάνιση!!). Οι εμφανίσεις των κοριτσιών, ήταν πάρα πολύ καλές, με εξαιρετική εμφάνιση της εξάδας των νεανίδων (Ραντουλέσκου Θέα, Σάμπαλη Κέλλυ, Ανατσούτσολα Κυριακή, Χρυσάφη Ελισάβετ, Μυλωνά Έλενα, Κρόκου Ισαβέλλα) να κατακτούν την 6η θέση στον προκριματικό, και να τερματίζουν στην 7η θέση στον τελικό του αγωνίσματος!!
Ο αγώνας, συνεχίστηκε τις επόμενες ημέρες, με τους αγώνες κατηγορίας γυναικών, όπου είχαμε πολύ καλές εμφανίσεις στα ατομικά, ενώ στην εξάδα(Ραντουλέσκου Κάρλα, Σκούρα Δήμητρα, Κιούση Πέγκυ, Κερογλή Λιόλια, Ιωαννίδου Χριστίνα, Κολτσίδα Μαρία), δύο σημαντικά λάθη, μας άφησαν στην 13η θέση. 

Σε γενικές γραμμές, τα αποτελέσματα της Ελληνικής Αποστολής, ήταν ικανοποιητικά, ως πάρα πολύ καλά. Βέβαια, όπως λένε "μόνο όποιος κάνει λάθη, μαθαίνει", ακριβώς έτσι και έγινε..μάθαμε από τα λάθη, συζητήσαμε, είδαμε τι θα μπορούσαμε να κάνουμε, ώστε την επόμενη φορά,  να μην επαναληφθούν.

Ο κάθε αγώνας, με τον δικό του τρόπο, έχει να δώσει ορισμένα μαθήματα καθώς και να περάσει κάποια σημαντικά μηνύματα...ποτέ δε θα πει κανένας, πως κάποιος αγώνας, ήταν χάσιμο χρόνου, ή δεν άξιζε...ο καθένας, έχει κάποιο στόχο και όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο...ΤΙΠΟΤΑ δεν είναι τυχαίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου